ADRESA MAGAZIN : BUCURESTI, STRADA ION BREZOIANU 29A
Program: Luni-Vineri intre orele 11:00 - 19:00.
Cumparam carti! Detalii la telefon +4031 426 0230 sau va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Strada Ion Brezoianu 29A.

click pe poza pentru a o mari

Nationalitatea in arta-A.C.Cuza, Expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii Ed.Minerva, 1915, cu dedicatie pentru Ion N. Ang

999,00 Lei (Pretul contine TVA)

Stoc epuizat

anunta-ma cand este disponibil produsul
Cod: GC102153
Comanda telefonic: +4 031 426 0230
Comanda prin email: galeriilecismigiu@gmail.com
va rugam sa mentionati in e-mail numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produselor dorite, cantitatea si orice alte informatii suplimentare

Detalii - Nationalitatea in arta-A.C.Cuza, Expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii Ed.Minerva, 1915, cu dedicatie pentru Ion N. Ang

Nationalitatea in arta-A.C.Cuza, Expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii
Ed.Minerva, 1915, cu dedicatie pentru Ion N. Angelescu, om politic liberal, profesor universitar la Academia de Știinte Economice, Ministru de Finanțe.
Alexandru C. (Constantin) Cuza, cunoscut ca și A. C. Cuza (n. 8 noiembrie 1857, Iași — d. 3 noiembrie 1947, Sibiu) a fost  profesor de economie politică la Universitatea din Iași, politician de extrema dreaptă, militant antisemit și membru titular al Academiei Române din 1936.
Exemplar deosebit și din perspectiva starii de conservare foarte bună ci o legătură contemporana integral de piele , pastrarea copertilor originale, interior deasemenea foarte bine întreținut.

Opinia cumparatorilor despre nationalitatea in arta-a.c.cuza, expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii ed.minerva, 1915, cu dedicatie pentru ion n. ang

Fiti primul care isi exprima opinia despre Nationalitatea in arta-A.C.Cuza, Expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii Ed.Minerva, 1915, cu dedicatie pentru Ion N. Ang!


Opinia mea despre Nationalitatea in arta-A.C.Cuza, Expunere a doctrinei nationaliste, principii, fapte, concluzii Ed.Minerva, 1915, cu dedicatie pentru Ion N. Ang:

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti clientul nostru? Da Nu
Inserati codul
Secure code
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review